Geplaatst door aandacht op 20 juni, 2019

Verkeersregelaars gezocht

Bent u 50 plus aanpakker met gevoel voor verantwoordelijkheid? Wilt u zorgen voor de veiligheid van wegwerkers, verkeersdeelnemers en de verkeersdoorstroming bevorderen en woont u in de randstad?

We bieden een opleiding met certificaat, een contract met vaste uren en vanaf de eerste werkdag pensioenopbouw.

Verkeersregelaar (M/V)

Als verkeersregelaar (m/v) heb je de bevoegdheid om instructies op te dragen aan weggebruikers in verkeerssituaties . Een belangrijke taak waar de belangrijkste karakterkenmerken zijn om daadkrachtig op te treden, goed concentratievermogen en de communicatie met je mede-verkeersregelaars te onderhouden zodat jouw weggebruikers hun weg veilig kunnen vervolgen. De reden voor de opdrachtgever om speciaal voor 50 plus kandidaten te kiezen is omdat je zo kunt bouwen op een afspraak met een 50 plusser, hij is op tijd en fit aanwezig. Bijkomend voordeel is dat andere weggebruikers eerder opvolgen wat een meer senior regelaar aangeeft, het wekt vertrouwen op. De verkeersregelaars van 50dus zijn inzetbaar in de Randstad.

Opleiding verkeersregelaar

Lijkt het u interessant om beroepsverkeersregelaar te worden? Dan is het goed om te weten welke opleiding u krijgt van ons: Na gebleken geschiktheid gaan we zorgen dat u het certificaat beroepsverkeersregelaar gaat halen. U krijgt voor aanvang van uw werkzaamheden een 3-daagse opleiding, waarvan de eerste dag in het teken staat van de theorie, de tweede gericht is op de praktijk en de derde het afsluitend praktijkexamen omvat. We werken samen met u aan reactiesnelheid, zorgen dat u de benodigde wetgeving kent en besteden aandacht aan het omgaan met agressie. Naast uw vaste examinator is er altijd een gedelegeerde van de politie present om controle te houden. Iedereen van 18 jaar en ouder mag meedoen aan de opleiding verkeersregelaar. Het overleggen van een verklaring omtrent gedrag kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Evenement- en parkeerbegeleiders

Behalve reguliere verkeersregelaars voor bijvoorbeeld calamiteiten en bij wegwerkzaamheden hebben we ook veel vraag naar evenement- en parkeerbegeleiders. Dit zijn de mensen waar u ook op bouwt als u een dagje uit gaat. U bent hard nodig om het verkeer in goede banen te leiden zodat iedereen zo vlot en accuraat mogelijk zijn plek vindt of kan verlaten. Gezinnen met jonge kinderen bij de dierentuin die dringen bij de uitgang zijn voor u een uitdaging waarbij gemoedelijkheid en kalmte zorgen voor een gezellige sfeer. Ze worden op uw wenken bedient en komen veilig thuis. Voor deze werkzaamheden is de opleiding via e-learning te doen en kunt u bijna direct aan de slag.

Motor verkeersregelaars

Heeft u een motorrijbewijs en houdt u van situaties waar kordaat optreden zorgt voor veilige doorstroming? Dan hebben we de leukste baan die er is, want bij calamiteiten zijn de motor verkeersregelaars als een van de eerste ter plaatse. Alle automobilisten en andere weggebruikers staan op u te wachten, een zucht van verlichting gaat door de file als ze u zien. Want ze weten dat u voor de goede doorstroming van het geblokkeerde verkeer gaat zorgen en ze uiteindelijk allemaal aan de beurt komen. Als u zelf thuis komt heeft u heel veel mensen geholpen. Verkeersregelaar is veelal een dankbaar beroep waarbij u echt het verschil maakt voor iedereen die u veilig naar huis loodst.

Functie eisen verkeersregelaar:

  • Minimumleeftijd van 18 jaar, 50 plussers worden uitdrukkelijk verzocht te solliciteren
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, motor is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Wij bieden 

  • Een gezellige werksfeer met korte lijnen en enthousiaste collega’s binnen een jong bedrijf.
  • Ontwikkelmogelijkheden zoals de opleiding verkeersregelaar en VCA
  • Contract met vast aantal uren per week
  • Meer dan marktconform salaris met vanaf de eerste dag pensioenopbouw

Solliciteren

Schrijft u zich in bij 50dus en vermeld “verkeersregelaar”. Er zijn meerdere functies beschikbaar in de hele randstad