Geplaatst door 50dus op 11 september, 2019

Als buschauffeur bent u het visitekaartje van het vervoersbedrijf. Gastheerschap, eigen verantwoordelijkheid, stiptheid en concentratie zijn de competenties die we zoeken waarmee u een optimaal reiscomfort aan de passagier biedt. Naast uw oplettende blik voor zaken die zich binnen afspelen bent u tegelijk alert op de overige weggebruikers. U voelt zich als een vis in het water in het verkeer en tussen mensen. U bent een echte dienstverlener, straalt plezier en betrouwbaarheid uit. U bent zich er van bewust dat werken in het openbaar vervoer betekent dat u flexibel inzetbaar bent. Het OV gaat ten slotte 24 altijd door. Als buschauffeur werkt u in wisselende diensten, met als grote voordeel dat het ook prima op parttime basis gedaan kan worden. Af en toe zult u ook nachtdiensten draaien maar de meeste diensten vallen in de ochtend- en avondspits. Dat laat dus nog voldoende ruimte over andere dingen die belangrijk zijn in uw leven. Het gezin, sport, hobby’s en een goed sociaal leven. Sommige buschauffeurs combineren hun eigen bedrijf met de vaste inkomsten uit deze zekerheid biedende baan.

Uw profiel
• U bent in ieder geval in het bezit van rijbewijs B, vrachtwagen rijbewijs is een pré;
• U heeft een MBO-3 of hoger werk- & denkniveau;
• U heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal;
• Uw gezichtsvermogen is uitstekend, bril mag maar u kunt kleuren en signalen goed onderscheiden;
• U kunt lang achter elkaar zitten;
• Uw  lengte is tussen de 1.65m en 1,95m;
• U kunt op verzoek Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod
Als u al inzetbaar en gekwalificeerd buschauffeur bent kunt u direct solliciteren op de functie.

Daarnaast bieden wij ook enkele opleidingsplekken aan voor kandidaten met rijbewijs B en de juiste competenties om het vak te kunnen leren. Zij gaan door een gedegen selectietraject, waar o.a. gebruik gemaakt wordt van verschillende assessments en rollenspellen. Bent u een van de gelukkigen dan krijgt  u het rijbewijs D + Code 95 gedeeltelijk van ons! Deze opleiding bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte en duurt ongeveer 6 weken. Een gedeelte van de opleidingskosten betaalt u terug in termijnen als u aan de slag bent met een maximum van € 1250. Na het behalen van de opleiding gaat u ingezet worden als buschauffeur in de regio Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden
U werkt in wisselende diensten waardoor het ook prima op parttime basis gedaan kan worden, zowel overdag als in de nacht. De meeste diensten vallen in de ochtend- en avondspits. Dat laat dus nog voldoende ruimte over voor uw eigen gezin, sport, hobby’s en een goed sociaal leven. U kiest zelf de beschikbare dagen en weet ruim vooruit wanneer en welke diensten u gaat draaien. Als buschauffeur ontvangt u een uitstekend startsalaris, met een bruto maand salaris van € 2400. Prettige bijkomstigheid is dat u vanaf het moment dat u in dienst treed gratis gebruik mag maken van het openbaar vervoer door heel Amsterdam.

Werkomgeving

Voor deze functie is regio Amsterdam gevraagd, wij hebben vaker functies als buschauffeur dus mocht u in een andere regio wonen dan is het toch zinvol te reageren.

Interesse?
Volg het inschrijfproces en upload hierbij uw CV. Vermeld Buschauffeur bij de inschrijving. Na uw inschrijving op de website wordt u uitgenodigd een beroepskeuzetest te doen. Wanneer wij uw inschrijving, uw beroepskeuzetest en uw CV hebben ontvangen, gaan we u bij gebleken geschiktheid voorstellen bij de opdrachtgever. Er zijn meerdere functies beschikbaar.