Geplaatst door 50dus op 22 augustus, 2019

Chauffeurs CE met code 95 voor vrachtwagens gezocht
Ben jij die ervaren Chauffeur van 50 jaar of ouder en ben je het zat om afgewezen te worden? Geloof jij dat je nog steeds waardevol bent of kan worden? 50Dus gelooft in de persoonlijke waarde en biedt alleen voor mensen ouder dan 50 jaar omscholingstrajecten op maat en passende vacatures aan.

Over 50Dus
50Dus doorbreekt het stigma rondom 50 plussers door hen en de werkgever een werk- en leertraject aan te bieden. De 50Dus kandidaat bewijst zijn arbeidspotentieel, leervermogen en relevantie voor de arbeidsmarkt.

De werkomgeving
Onze opdrachtgever in Uden houdt zich bezig met logistiek, assemblage en warehousing. Zij voegen waarde toe door allerlei logistieke problemen voor hun klanten op te lossen. Voor dit logistiek bedrijf zoeken wij (ervaren) chauffeurs met CE rijbewijs en chauffeurspas.

Functieomschrijving
✓ Niet alleen chauffeuren maar ook laden en lossen
✓ Chauffeur is het visite kaartjes van de organisatie
✓ Omgang met logistieke hulpmiddelen zoals pelletswagens/ treds

Jouw profiel
✓ Rijbewijs CE is een vereiste
✓ Code 95 is vereist
✓ In bezit van chauffeurspas
✓ Geen 9 tot 5 mentaliteit
✓ Gemotiveerd

Aanbod
Normale dagen, soms internationaal, wordt rekening gehouden met de wensen van de chauffeur. Start wisselt wel, kan bijvoorbeeld al om 04.00 zijn.

Inschrijfcriteria
✓ VMBO denk- werkniveau
✓ Beheersing van de Nederlandse taal op middelbaar niveau
✓ Verantwoordelijk
✓ Communicatief vaardig
✓ Representatief
✓ Punctueel / Stipt
✓ Een niet lullen maar poetsen mentaliteit
✓ Fysiek in orde

Inschrijfproces
Stuur een email met foto en motivatie naar info@50Dus.nl (met als onderwerp sollicitatie Chauffeur Rijbewijs CE) en volg het inschrijfproces via www.50Dus.nl en upload hierbij het CV. Na uw inschrijving op de website wordt u uitgenodigd een beroepskeuzetest te doen. Wanneer wij uw inschrijving, uw beroepskeuzetest, uw foto, uw CV en uw motivatie hebben ontvangen, zullen wij uw sollicitatie in behandeling nemen.
Voor verdere vragen kunt u een email sturen aan info@50Dus.nl