Van 50 plus naar 50Dus

Detachering via 50Dus is een unieke kans voor kandidaten met doorzettingsvermogen en de wil om te blijven leren. 50 Plussers hebben enorme toegevoegde waarde voor werkgevers. We bewijzen dit succesvol door talloze top kandidaten te detacheren bij werkgevers in verschillende branches en overheden. De kans op een leuke baan is door het opleidingstraject voor u als 50 plusser opeens weer dichtbij.

 

Bent u 50 plus? Wilt u een baan met toekomst en bent u bereid hard te werken en te leren? Durft u zichzelf te ontwikkelen met een fulltime aanpak van een leer- werktraject? Wij bieden een fulltime werk- en opleidingstraject van 3 jaar waarmee u zichzelf bewijst aan de werkgever waar u gedetacheerd bent. Klinkt dit als uw soort uitdaging en bent u het zat om thuis te zitten? Ga dan vandaag de test aan en kwalificeer uzelf voor 50Dus.

Online aanmelding

De eerste stap is het invullen van het inschrijfformulier op deze website.

Online omgeving

U krijgt een mail met een link naar uw persoonlijke omgeving waar u een vragenlijst doorloopt en een motivatie video maakt.
Deze link is een week geldig. We nemen uw sollicitatie in behandeling en bij geschiktheid krijgt u bericht.

Wij matchen werkgever en medewerker

Onze recruiters matchen uw inschrijving met de opdrachten van werkgevers. 50Dus neemt contact met u op zodra een werkgever mogelijk interesse heeft.
Uw motivatievideo is uw eerste sollicitatieronde, heeft u een gesprek met de opdrachtgever dan heeft deze uw video al gezien. In de 2e sollicitatieronde gaat u bij de opdrachtgever langs. Wordt u gekozen dan gaat u beginnen aan de vooropleiding.

Opleidingstraject

50Dus heeft samen met de opdrachtgever een opleidingstraject op maat voor u samengesteld. Vaak is de vooropleiding al met toekomstige collega’s die ook via 50Dus bij uw nieuwe opdrachtgever gaan werken.
U zet uw beste beentje voor en rondt de vooropleiding met succes af. Na afloop van deze vooropleiding wordt u bij de opdrachtgever gedetacheerd en begint het dienstverband bij 50Dus.

Aan het werk

U bent aan het werk! Gedetacheerd bij de opdrachtgever werkt u het eerste jaar elke week 4 dagen en volgt 1 dag een opleiding. Doordat u in groepsverband leert van professionals uit de praktijk stijgt uw kennisniveau elke week.

Op weg naar fulltime

In het tweede en derde jaar werkt u meer, 36 uur per week. De opleiding is nu 4 uur per week en vooral gericht op uitbreiding van uw vakkennis en werkroutines. U verdient een hoger salaris dan het eerste jaar.

Over naar een vaste baan

Na 3 jaar is uw opleidingstraject klaar. Heeft u 3 jaar bij dezelfde opdrachtgever gewerkt dan mag deze u een vast dienstverband aanbieden.