Van 50 plus naar 50Dus

Detachering via 50Dus is een unieke kans voor kandidaten met doorzettingsvermogen en de wil om te blijven leren. 50 Plussers hebben enorme toegevoegde waarde voor werkgevers. We bewijzen dit succesvol door talloze top kandidaten te detacheren bij werkgevers in verschillende branches en overheden. De kans op een leuke baan is door onze unieke manier van werving, selectie en matching zo uniek waardoor u een grotere kans maakt op de arbeidsmarkt.

 

ONZE DIENSTEN

Opdrachtgeversdiensten

50Dus werkt met een modulair aanbod. Al onze diensten zijn apart in te kopen, maar we bieden ook een full service, waarbij wij ons gehele proces inzetten.

  1. Loopbaan oriëntatie
  2. Van werk naar werk (bij reorganisaties)
  3. Werving en Selectie
  4. Werving en Selectie met overheidssamenwerking en subsidies
  5. Omscholings- of bijscholingstrajecten
  6. Detachering

Consumentendiensten

Loopbaan oriëntatie

Wil je weten hoe ons modulaire aanbod uw bedrijf of jouw persoonlijkheid kan versterken?

Neem dan vooral contact met ons op via info@50Dus.nl.

Online aanmelding

De eerste stap is het invullen van het inschrijfformulier op deze website.

Online omgeving

U krijgt een mail met een link naar uw persoonlijke omgeving waar u een vragenlijst doorloopt.
Deze link is een week geldig. We nemen uw sollicitatie in behandeling en na binnenkomst van de test resultaten nemen wij contact met u op.

Wij matchen werkgever en medewerker

Onze recruiters matchen uw inschrijving met de opdrachten van werkgevers. 50Dus neemt contact met u op zodra een werkgever mogelijk interesse heeft.

Opleidingstraject (indien van toepassing)

50Dus heeft samen met de opdrachtgever een opleidingstraject op maat voor u samengesteld. Vaak is de vooropleiding al met toekomstige collega’s die ook via 50Dus bij uw nieuwe opdrachtgever gaan werken.
U zet uw beste beentje voor en rondt de vooropleiding met succes af. Na afloop van deze vooropleiding wordt u bij de opdrachtgever gedetacheerd en begint het dienstverband bij 50Dus.

Aan het werk

U bent aan het werk!

Op weg naar fulltime (bij volgen opleiding)

In het tweede en derde jaar werkt u meer, 36 uur per week. De opleiding is nu 4 uur per week en vooral gericht op uitbreiding van uw vakkennis en werkroutines.

Over naar een vaste baan (bij volgen opleiding)

Na maximaal 3 jaar is uw opleidingstraject klaar.