Geplaatst door 50dus op 1 maart, 2019

Woon jij in Midden-Nederland, ben je 50 jaar of ouder en ben je het zat om afgewezen te worden? Geloof jij dat je nog steeds waardevol bent of kan worden? 50Dus gelooft in de persoonlijke waarde en biedt alleen voor mensen ouder dan 50 jaar omscholingstrajecten op maat aan.

Functieomschrijving

Als verkeersregelaar ben je dé spil die het verkeer in goede banen leidt. Je wordt ingezet als er een verkeerssituatie geregeld moet worden door bijvoorbeeld weg- en bouwwerkzaamheden of uitgevallen stoplichten. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee als het gaat om het bewaken van de verkeersveiligheid. Daarom word je uiteraard eerst goed opgeleid en volgt een erkend diploma. Anders mag je wettelijk gezien de functie niet uitvoeren. Het is daarom dus wel belangrijk dat je het diploma haalt.

Jouw profiel

Je hebt een positieve uitstraling, je bent klantvriendelijk en bent uitstekend in staat om overzicht te houden over het verkeer. Buiten werken en werkkleding dragen is voor jou geen enkel probleem. Uiteraard ben je zelfverzekerd, heb je een representatief voorkomen en spreek je uitstekend Nederlands. Je bent fysiek in orde en kunt voor langere tijd staand werk uitvoeren. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent flexibel qua werktijden en -dagen.

Opleiding

De totale kosten voor het opleidingstraject bedragen € 1.750,- excl. BTW per persoon. Dit is inclusief de opleiding voor verkeersregelaar, Opleiding Medewerker VKM BRL9101, VCA, examens, aanvragen voor VOG en (aanstellings)passen. Daarnaast is de volledige basisuitrusting en benodigdheden in deze prijs meegenomen. De totale opleidingsduur is minimaal 6 weken en maximaal 8 weken. Na het slagen van het opleidingstraject, volgt een stage van 2 maanden, waarna er een arbeidsovereenkomst volgt van 6 maanden, 32 uur (bij volledige beschikbaarheid) bij de opdrachtgever. Dit contract wordt uiteraard bij goed functioneren opnieuw verlengd voor 6 maanden. De opleidingskosten kunnen eventueel door uw werkgever of de uitkeringsinstantie worden bekostigd, in andere gevallen zullen deze voor eigen rekening zijn. Ook hierin staat 50Dus je met raad en daad bij.

Aanbod

Een afwisselende baan bij een hele leuke opdrachtgever. Een prima startsalaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Bovendien is er een grote kans op een vast dienstverband bij deze opdrachtgever. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden. Contract is tussen de 20 en 40 uur. Je geeft zelf je beschikbaarheid voor werk aan in de app van de opdrachtgever. Bij volledige beschikbaarheid wordt er in ieder geval 32 uur per week aan werk gegarandeerd. Uiteraard kan je ook meer werken, als je dat zou willen. Je ontvangt een bruto uurloon van € 11,00 én je bouwt pensioen op per gewerkt uur.

Inschrijfcriteria

  • Gemotiveerd om buiten te werken en beschermende kleding te dragen
  • VMBO werk-denkniveau
  • Onbesproken gedrag (VOG)
  • Rijbewijs B (is een pré)
  • Zelfstandig / betrouwbaar
  • Representatief
  • Stressbestendig
  • Flexibele werkhouding / geen bezwaar om in avonden en weekenden te werken
  • Dienstverlenend
  • Communicatief sterk / kunnen omgaan met agressie