Over 50dus

50Dus doorbreekt het stigma rondom 50 plussers door hen een werk- en leertraject aan te bieden. De 50Dus kandidaat bewijst zijn arbeidspotentieel, leervermogen en relevantie voor de arbeidsmarkt.

Op de rest van deze pagina wordt geschetst wat 50Dus voor u kan betekenen en wat 50Dus van u vraagt om 50Dus kandidaat te worden.

Duurzaam en toekomstbestendig ondernemen

50Dus doet op zijn eigen manier iets terug voor de maatschappij. 50Dus focust zich op het doorbreken van de patstelling van de 50plusser en op het omscholen van de 50Dusser naar de banen van de toekomst, maar probeert ook met de commerciële opbrengsten fondsen te creëren die van meerwaarde zijn voor de doelgroepen.

Onze fondsen bieden oplossingen voor nationale issues en helpen gedupeerden die nergens terecht kunnen met hun probleem/schade. Het is voor ons, onze partners en onze werkgevers een normaal gegeven dat wij veel terug doen voor de maatschappij.

website-element

Fondsen

50Dus is opgericht om de patstelling rondom arbeidsdeelname van de 50plusser tegen te gaan. Dat doen we door 50plussers succesvol om te scholen naar de banen van de toekomst. Bij 50Dus denken we ook mee aan toekomstbestendig ondernemen. Door met een commercieel business concept iets terug te doen voor de maatschappij nemen we onze verantwoordelijkheid als ondernemers en werkgever.

 

website-element

Nog geen 50Plus?

50Dus is zuiver voor mensen van boven de 50 jaar. Dat is een harde leeftijdseis die we nemen uit de overtuiging dat we er moeten zijn voor deze doelgroep en omdat we geloven in de extra kwaliteiten van 50 plus. Bent u bijna 50? Schrijft u zich op uw verjaardag in en mogelijk komt u in aanmerking voor zo’n omscholingstraject op maat. Tot die tijd leggen wij de focus op zij die weten waar Abraham en Sarah de mosterd halen.