Geplaatst door 50dus op 18 september, 2019

Als  werkplekbeheerder bent u het gezicht van de ICT afdeling. We zoeken iemand die begrijpt dat ICT vooral mensenwerk is, die snapt dat als een collega een IT probleem heeft er soms wat ergernis is en die zijn voldoening haalt uit de complimenten als hij problemen oplost. Bent u die ervaren rots in de branding die collega’s kunnen benaderen als hun server kuren heeft? De man die mobiele telefoons kent als zijn broekzak en voor wie MS Office geen geheimen meer heeft?  Onze opdrachtgever zoekt een representatieve service gerichte senior voor de buitendienst.

Er zijn meerdere functies beschikbaar als werkplekbeheerder. Opdrachtgevers zijn vaak geïnteresseerd als u 1 of meerdere certificaten voor het beheer van Windows Server en Windows Professional heeft of bekend bent met Itil. Vermeld tijdens gesprekken zeker ook uw kennis van de wat oudere Windows systemen zoals Windows 7 en 8 of Server 2003 en 2008 want sommige klanten missen talent met deze specifieke kennis. Voor elke opdrachtgever geldt dat u zelfstandig tickets gaat afwerken met het helpdesksysteem.

Bij de functie van werkplekbeheer is het een garantie dat u veel zal moeten bellen en mailen met mensen uit Nederland, dus die taal beheerst u. Spreekt u ook Engels, Frans en / of Duits dan is da vaak een pré. Als werkplekbeheerder kunt u af en toe ook vragen verwachten over gerelateerde onderwerpen zoals telefonie of wifi.

Werkplekbeheer is niet altijd tijdens kantooruren uit te voeren maar wel goed vooruit in te plannen. Onderdeel van de functie is daarom af en toe buiten kantoortijd werken en bij sommige opdrachtgevers krijgt u extra betaald als u stand by diensten draait.

Functieomschrijving
● Minimaal MBO + niveau en ervaring met ICT
● Meerdere jaren werkervaring als System operator, Field Service Engineer, werkplekbeheerder of aanverwante functietitels
● Ook bekend met instellen van internet, mail, telefonie en MS office
● Je bent in het bezit vakgerichte (deel-)certificaten, zoals ITIL en Microsoft (MSCE, MCSA, MCITP, MSDST)
● Je beschikt over kennis van MS Windows 7, 8, 10+ en Windows Server 2008 en hoger
● Communicatief sterk, flexibel, oplossingsgericht en pro actief
● Je staat eindgebruikers te woord of werkt als 2e lijns support

Arbeids